Enhedslisten Syddanmark har ansat vikar

Den første februar startede Marianne Pacarada som vikar for dele af stillingen som regionsorganisationskoordinartor. I det følgende præsentere hun sig selv:

Mit navn er Marianne Pacarada, og jeg er blevet ansat som vikar for vores regionale organisationskoordinator Frederik Kronborg i perioden 1. februar – 30. juni 2017, hvor mit arbejdsområde primært bliver at have kontakten til regionens jyske afdelinger med valgkampen i højsædet.

Jeg har været aktiv i Enhedslisten i nogle år, hvor jeg både har været kontaktperson for afdelingen i Svendborg og sidder i dens arbejdsudvalg. Derudover kan jeg nævne, at jeg blandt andet er uddannet inden for kommunikation og formidling og har erfaring med det journalistiske arbejde, opsætning af hjemmesider, intern og ekstern kommunikation, kampagneudvikling m.m.

Inden længe vil jeg tage kontakt til kontaktpersonerne i de jyske afdelinger, så jeg kan høre nærmere om, hvordan jeg kan være til hjælp, og så håber jeg meget på at få lov til at komme ud i afdelingerne og hilse på.
Jeg glæder mig til at lære jer at kende og vores fremtidige samarbejde, og hvis I har spørgsmål til mig, skal I endelig spørge løs.

Bedste hilsner Marianne

Marianne kan indtil videre kontaktes på:
Mobil: 22 49 05 20
E-mail:[email protected]